Campoverde47 casas

Mijn diensten

Als Campoverde47 Casas kunnen wij u de volgende diensten aanbieden: een nieuw huis aankopen in het gebied tussen Alicante en Mazarrón. Ons specialisme ligt in de gemeenten Pilar de la Horadada – San Pedro del Pinatar en Santiago de la Ribera.

Aankoop woning, ontwerp van een nieuw huis, het zoeken van een perceel en het bouwmanagement. Bij aankoop van een gebruikte woning wordt vooraf de fee vastgesteld zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

We werken altijd met advocaten die uw taal spreken, via een advocaat gaat alles volgens de wet en uw geld is tijdens het proces veilig.

Na de oplevering van de woning kan Campoverde47 Casas u de service bieden van het ontwerp en de aankoop van een buitenkeuken op het terras, de aankoop van meubels, pergola's etc. 

Wij geven u overal advies in en helpen waar mogelijk.

Samen ontwerpen

Campoverde47 Casas werkt samen met architecten bureau BLEK. Binnen de mogelijkheden ontwerpen we samen een woning die bij u past!

info@campoverde47casas.com

Meer dan alleen een huis aanbieden!

Naast het aanbieden van de juiste woning die past bij uw wensen, loods ik u door het doolhof van regels en breng ik u in contact met de juiste instanties zodat uw zorgen zoveel mogelijk worden uit handen genomen. Bijv.:

  • Juridische zaken (advocaat)
  • Verzekeringen
  • NIE nummer aanvragen
  • Belastingadviseur

Verkoop geen huis maar bied een nieuw leven aan!

Een huis is belangrijk, maar hier blijven biedt meer Campoverde47 Casas geeft je de plussen en de minnen.

Met mijn ervaring en door uw wensen kenbaar te maken, kan ik u bieden wat u zoekt.

Blijf met beide voeten op de grond! U moet 40% van het onroerend goed met eigen middelen kunnen binnenhalen!

Een woning koop je bij een specialist

Het Specialisme van Campoverde47 Casas wordt aangegeven met de cirkel. Mocht u meer interesse in Costa Blanca Noord hebben dan werkt Campoverde47 Casas samen met Viva Costa

WhatsApp